Descriere

Moartea te omoara o singura data, fricile in fiecare zi
Nimic nu domolește anxietatea mai repede decât acțiunea. [Walter Anderson]
Pacea interioară apare în momentul în care alegi să nu mai permiți unei alte persoane sau unui eveniment să îți controleze emoțiile . [Pema Chordon]

Medicamentatia necesara anxietatii ?

Cu privire la medicamentatie in timpul anxietatii, parerile sunt impartite. Pe mine personal, medicamentatia si vizitele la psiholog m-au ajutat dar atentie, nu am luat antidepresive. In primul rand, trebuie sa mergeti la un psihiatru. El este singurul care va poate recomanda un tratament medicamentos in functie de stadiul anxietatii pe care o aveti.

In mod normal, tratamentul va incepe cu "o doza" mai mare de medicamente, urmand sa scada de la luna la luna. Sunt multi care spun ca aceste pastile iti cauzeaza dependenta, ca nu mai stii ce faci, ca si cum ai fi sub influenta substantelor stupefiante. Nu trebuie sa va faceti griji pentru ca daca tratamentul prescris de psihiatru nu va da rezultatele dorite acesta va fi imediat intrerupt si cautata o alta solutie. De asemenea, este foarte important sa urmati tratamentul cu strictete, exact asa cum va este prescris. La fel de important este sa constientizati faptul ca aceste pastile nu vor face minuni din prima zi, necesita un anumit timp, dar daca vei continua cu un stil de viata dezordonat, facand excese, nu te astepta ca aceste pastile sa te ajute prea mult. Tine mereu minte, tu esti singurul care vei putea oprii atacurile de panica si starile anxioase. Aceste medicamente iti vin doar in spriji, tu trebuie sa faci schimbarea.

In concluzie, eu sunt PRO medicamentatie, dar doar dupa ce consulti un psihiatru. Probabil vei fi indrumat si catre un psiholog. Aceste doua lucruri se pot imbina foarte util si cel mai probabil vor da rezultate. In cazul meu asa a fost !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii